Jeg hedder Gitte Graver og bor i Spandet - en lille, hyggelig by 15 km sydøst for Ribe. Min oprindelige uddannelse er sygeplejerske.
Jeg har altid været meget kreativ og har tegnet og malet meget. Jeg har arbejdet med glas i 25 år.
Jeg blev inspireret til at lave glas, da det er et spændende, men skrøbeligt materiale. Det er altid spændende at åbne ovnen og se, hvordan glasset har formet sig. Ud af ovnen kommer der fade i unika i mange forskellige størrelser. Jeg laver også glasbilleder i mange størrelser til at pynte både indenfor og udenfor.
Jeg kom rigtig i gang med at male med acryl maling for 20 år siden, da jeg var på et malerkursus på den græske ø, Kalymnos. Der fik jeg for alvor lyst til videreudvikle min kreative side til også at male. Når jeg maler, sker det i mange processer, før jeg er tilfreds og maleriet er helt færdigt. Der skal være harmoni og balance, og i mine malerier er alle farver repræsenteret.
Jeg arbejder hver dag i mit eget værksted på min privatadresse, hvor jeg har mit atelier i forlængelse af mit værksted. Jeg holder selvfølgelig af de ting, jeg laver, og derfor er mit eget hjem også min udstilling. Alle er velkommen til at besøge mig og se mine glasværker og malerier.
Jeg har været med på mange udstillinger i både Danmark og i udlandet i alle årene. Jeg glæder mig altid til at vise mine ting frem til forhåbentlig stor glæde for beskueren.
Jeg holder glaskurser for alle - kontakt mig for en aftale.

Gitte Graver.

Skulle du ønske at se glas eller billeder fra GG Glas- og Billedkunst er du meget velkommen til at besøge mit værksted og galleri. Jeg har ikke åbningstider, men har åbent når jeg er hjemme, så ring for aftale.

GG Glas og Billedkunst
Agertoften 16, Spandet
DK-6760 Ribe, Denmark
Mobil: +45 27 34 95 50

Home